АсФУ / Официально / В Ужгороде прошла филателистическая выставка "Закарпатолимпфил - 2020"

В Ужгороде прошла филателистическая выставка "Закарпатолимпфил - 2020"

Выставки

  • 19февраля
    Укрфилекс - 2022Киев, Украина
    25 - 29 мая
  • 06февраля
    Закарпатолимпфил - 2022Ужгород, Украина
    6 февраля
  • 24сентября
    Multilaterale 2021Санкт-Пёльтен, Австрия.
    24 - 26 сентября

У спорткомплексі «Юність» міста Ужгорода із 23 по 26 липня 2021 року проходила чергова, уже 5-та Регіональна філателістична виставка «Закарпатолімпфіл-2020», присвячена літнім Олімпійським іграм в Токіо. На виставці було представлено 64 експонати у дев’яти класах. 8 експонатів у позаконкурсному класі. Крім експонентів із Закарпаття були і гості із різних міст України, а саме: із Києва, Харкова, Дніпра, Львова, Тернополя, Івано-Франківська, Чернівців, Костянтинівки та Калуша. Протягом виставки учасники та гості мали можливість придбати філматеріал та зробити спеціальне погашення: «Регіональна філателістична виставка».

Чотири експонати отримали золоті медалі, ще чотири – великі позолочені та 5 – позолочені медалі. Решта експонатів отримали медалі у ранзі від великої срібної до бронзової медалі.

Гран-прі виставки було вручено Геннадію Буткевичу із Мукачева за експонат «Париж.1900. Неолімпійська Олімпіада». Крім нагород від Оргкомітету були призи від Укрпошти, Ужгородської місьради, Київського, Дніпровського, Волинського та Житомирського обласних товариств філателістів, Виноградівського та Хустського міських товариств, від федерації легкої атлетики Закарпатскої області, від кафедри фізвиховання УжНУ, спорткомплексу ДЮСШ та від ДЮСШ м.Мукачева. А також було багато призів від титульного спонсора – аукціону VIOLITY та спонсора виставки – Кіш Томаша.

У неділю пройшла цікава зустріч філателістів. На закритті виставки Оргкомітет висловив подяку усім учасникам та спонсорам.